Създаване на видео съдържание за YouTube канал за човешкото тяло - Video Involver - Video Marketing and Production Agency

Създаване на видео съдържание за YouTube канал за човешкото тяло

Proposal presented by: Video Involver - Video-Marketing and Production Agency

Целта на това предложение за създаване на видео съдържание за YouTube канал е да предостави информация за Video Involver и различните видео услуги които предлагаме, заедно с информация и цени за персонализирано решение за  видео-маркетинг и реклама.

Въз основа на предишната ни дискусия, вярваме, че можем да ви помогнем да постигнете целта си за изграждане на YouTube канал.

В този документ ще намерите таблица с цените, която включва услугите, които обсъдихме.

Вашата Инвестиция

Видео заснемане на поредица от 4 интервюта/епизода на тема анатомия на човешкото тяло, на осигурена локация на територията на град София. Офертата включва оператор, аудио/видео техника за половин ден, 1- ден монтаж на видео с крайна дължина 2 минути (един епизод).

4-часа видео заснемане
300
1 ден видео монтаж
350
Публикуване в YouTube
0.00

Total: 650

Приемане на предложеното

Благодарим ви за предоставената възможност! Ще се радваме да изработим ефективни, въздействащи и креативни видео-маркетинг и рекламни елементи за вас.

To Accept, Type Your Full Name Below

We look at video not through the medium of beautiful shots and cool camera moves, though that is implied, instead looking deeper – what is the purpose of the video and why should it be a part of every marketing channel.